dijous, 17 de desembre del 2009

Duatlons de Muntanya

Encara que els protagonistes no en diuen res, el circuit català de Duatló de Muntanya va fent el seu curs amb participacions destacades dels nostres atletes

Diumenge passat (13/12) el Sebastià Catllà va correr en la prova de Lleida on, després de marcar els millors parcials a peu, va fer un 6é lloc lastrat per el parcial de BTT (inhabitual en ell). Que va pasar, Sebas? Problemes mecànics??

El proper diumenge es correrà la prova de Pallejà amb la participació dels nostres millors performers en l'especialitat, el Sebastià Catllà i el Gabriel Cardeñosa, molta sort als dos!

1 comentari:

  1. Crònica de la cursa by Sebas:

    "Despres de un mes de novembre per oblidar (no varem tenir cap dia que com a minim algu de la familia estigues en febre, quin desastre) varem decidir de començar a fer algun dutalo de muntanya i cap a Raimat. Despres de patir molt per aguantar amb el primer grup a peu, rapida transicio i sobre el quilometre 4 un gracios va canviar les senyals, resultat els 4 que varem arrivar junts corrent ens varem desviar per una pista ample que retornava a Raimat, quan ens varem adonar mitja volta pero sospresa no venia ningu, donç va arrivar una moto de l’organitzacio que va desviar a partir del cinque per la direccio correcte i va passar olimpicament dels 4 primers. Resultat uns 6 minuts extres i a remuntar a una pila de gent.

    Esperem que per Palleja tinguem mes sort."

    ResponElimina